Realme C21 näytönsuojat


2 Tuotteet

Dealy : yksinoikeudella valikoima Realme C21 näytönsuojia edulliseen hintaan

Dealy lta löydät parhaat näytönsuojat Realme C21:lle erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kalvomme alkavat vain 3,99 eMale ta. Teemme tiukan valikoiman kalvoja ja panssarilasi ja tarjoamme niitä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suojat erottuvat ohuutensa, helpon asennja tavuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Realme C21:n näyttö on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä koko näyttö on suojattu onnja tomuuksilta ja kulumiselta. Koskja usalue on optimaalinen, ja kä usko, ja tä lasi on suojattu. Lasi on 9H-kestävä, jotta se ei räjähdä äkillisen iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori ja vältät pölyn kerääntymisen reunoille. Vältät myös naarmut, jotka voivat heikentää luja tavuutta.

Erittäin läpinäkyvä suojalinssi Realme c21:n takakameralle

Vain £ 5,99, tarjoamme panssarilasi suojaava linssi, joka on välttämätöntä turvallisuuden taka kamera. Se on erittäin ohut, helppo asentaa ja antaa optimaalisen suojan sensoreille. Vältät rikkoutumisriskin ja naarmut, jotka voivat vahingoittaa puhelintasi. HD-tarkkuudella tämä suojalinssi antaa sinun ottaa valokuvia täysin rauhassa ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Tiimimme seuraa tilauksiasi

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) kaikissa tuotteitamme koskevissa tiedusteluissa ja tilausten seurannassa. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok), jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja alennuksistamme.