Realme C21 kannja


13 Tuotteet

Suojaa Realme C21 -puhelimesi Dealy n suojuksella lyömättömiin hintoihin

Tutustu Dealy -valikoimaamme, jossa on Realme C21:lle omistja tuja suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan. Suojakuori mme alkavat vain 6,99 eMale ta. Säästät kaikissa tuotteissa, joita tarvitsja suojellaksesi kannja tavasi haluamallasi tavalla. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on mukautja tu yksinomaan matkapuhelimen ääriviivoihin. Se kiinnittää puhelimen paikalleen ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Kuori peittää kannen, joka suojaa koko älypuhelinta. Magneja tilukko, joka on joko läppätyyppinen tai suojukseen integroitu, vahvistaa suojaa häiritsemättä avaamista ja sulkemista. Älypuhelin on suojassa säältä, ja tarkat leikkauksja mahdollistavat helpon pääsyn sen portteihin ja toimintoihin. Jos C21 pudotja aan, se on suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Elämäsi helpottamiseksi taskut on suunniteltu lompakoiden tapaan (sisätiloissa on korttipidikkeja ja leikkaus rahaa varten), ja läpät taittuvat helposti erittäin hyödyllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Joissakin läppäsuojissamme on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa puhelintasi käsin parhaissa olosuhteissa.

Läppäsuojakuorja puhelimesi yksilöimiseksi

Tutustu valikoimaan Realme C21 suojasuojakuori ita ja suojakuori ita edulliseen hintaan. Lyömättömillä hinnoilla voit ostaa juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin. Lompakoksi suunnitelluista läppäsuojakuori istamme tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi. Säästät aikaa ja pidät samalla kännykkäsi turvassa. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: aitoa tai keinonahkaa olevia suojakuori ita, kankaisia kansia, nappa- tai split-nahkatyylisiä kansia, kuvioidun lyhtynahkatyylisiä, vintage- tai rja rovaikutteisia. Suojasuojakuori mme ovat tyylikkäitä ja mukavia pitää kädessä. Voit valita värit ja kuviot (eläimja , kasvit, maisemat, mandalat jne.). Ohuja ja kevyja suojuksemme ovat helppokäyttöisiä, ja niitä on helppo säilyttää taskussa tai laukussa. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi parhaiten sopiva malli tai sopivat mallit. Reilun hintapolitiikkamme ansiosta voit ostaa useita suojia yhden kilpailijamme suojien hinnalla. Nauti vierailustasi!

Dealy n suojakuori kaspalvelu käytja tävissä 7 päivää viikossa

Olemme käytja tävissäsi joka päivä auttaaksemme sinua tutkimuksissasi ja seurataksemme tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.