Moto G30 näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy : premium näytön suojakalvot edulliseen hintaan Mot G30:lle

Dealy tarjoaa parhaat näytönsuojat Motorola Moto G30:lle alennja tuun hintaan. Säästä rahaa valituissa kalvoissa ja karkaistussa lasissa vain 3,99 € alkaen. Suojat ovat erittäin ohuita ja suojaavat hyvin elementtejä vastaan. Ne on helppo asentaa ja niistä tulee kuin toinen iho näytölle. Panssarilasi on 9H-kestävää ja mukautuu näytön ääriviivoihin täydellisesti. Ne suojaavat näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-säteilyä estäviä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla vaikuttamatta reaktionopeuteen. Suojauksemme pitävät lasin ehjänä, mikä helpottaa matkapuhelimen myymistä hyvään hintaan.

Takakameramoduulin suojalinssi

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaava linssi takakameramoduuli Moto G30. HD-tasoinen ja erittäin läpinäkyvä linssi on helppo asentaa, ja sen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Sensorit ja linssit ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme nykyisiä tilauksia varten

Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian. Postilaatikkomme on kohdassa "Ota yhteyttä". Voimme seurata tilauksiasi. Seuraa uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.