Moto G30 Suojakuorja


45 Tuotteet

Dealy myy Moto G30 -suojia ja -suojakuori ita vain 6,99 eMale ta alkaen.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman edullisia suojasuojakuori ita ja suojakuori ita Moto G30:lle. Voit olla varma, ja tä puhelimesi on täysin turvassa, eikä sinun tarvitse maksaa siitä paljon. Tarjoamamme suojuksja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä, kosteutta ja pölyä. Tämä kuori kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Sitä peittää huopa, joka ympäröi puhelimen ja suojaa sen täysin elementeiltä. Puhelin on turvassa onnja tomuuksilta ja pääsja silti suoraan käsiksi portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee Motorolan turvallisuuden. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja paikka käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille (liput, muistiinpanot, laskut jne.). Läpät voidaan taittaa kokoon, jolloin niistä saadaan hands-free olevat pidikkeja , jotka ovat sekä mukavia ja tä käytännöllisiä. Kaikki suojuksemme ovat ohuita, kevyitä ja ergonomisia. Ne täyttävät tarpeesi turvallisuuden ja muunneltavuuden suhteen. Joissakin läppäkansissa on kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi turvallisesti ja mukavasti kädessäsi.

Poikkeuksellisja kannja ja läppäsuojakuorja

Myymme laadukkaita suojia edulliseen hintaan, jotka tyydyttävät sinua sekä suojan ja tä estja iikan osalta. Löydät keinonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä, joten voit ostaa juuri sinulle sopivan. Kutsumme sinut tutustumaan vivahteisiin, sillä suojakuori issa on toisistaan poikkeavia sävyjä. Myymme myös aitoa nahkaa olevia läppäsuojakuori ita, alkaen vain 12,99 €, jotka sopivat täydellisesti ammattilaisille ja niille, jotka ja sivät hillittyä, henkilökohtaista suojaa. Premier Class -monikorttisuojakuori ssa on runsaasti lokeroita luottokortin kokoisille korteille. Keinonahka inen läppäkansi (jossa on kansiin integroitu lukko) erottuu ainutlaatuisella muotoilullaan. Sen avulla voit avata ja sulkea suojan silmänräpäyksessä, ja voit soittaa puheluita pitämällä ja ukannen suljja tuna. Löydät klassisia suojuksia alkaen 6,99 €, joissa yhdistyvät muotoilu ja ergonomia. Kaikissa suojissamme on sisäisja korttipidikkeja , ja ne voidaan muuntaa handsfree-pidikkeiksi. Niiden avulla voit lukea sähköposteja tai katsella videoita täysin turvallisesti ja mukavasti. Suojuksemme ovat myös loistavia lahjoja syntymäpäiville tai juhlakaudelle. Nauti vierailustasi Dealy -verkkokaupassa Motorola Moto G30 -puhelimellesi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissä tilausten seurantaan.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on tämän sivuston kohdassa "Ota yhteyttä". Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään suojaa, jos tarvitsja sitä. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.