Xiaomi Poco X3 Suojakuorja


57 Tuotteet

Erittäin kestävät alennuskuorja Poco X3:lle

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja säästä Xiaomi Poco X3 -suojakuori issa. Kaikki suojasuojakuori mme ovat erittäin kestäviä, ohuita ja erittäin kevyitä. Ne on suunniteltu silikonista tai muovista, ja jotkut ovat hybridejä (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Ne mukautuvat yksinomaan Pocofone X3:n linjoihin ja ääriviivoihin. Ne tuntuvat puhelimessa kuin toiselta iholta, erityisesti porttien ja painikkeiden leikkausten tarkkuuden ansiosta. Saat suoran ja helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin. Kuorja suojaavat älypuhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja kalliit korjauksja , ja puhelimesi säilyttää arvonsa. Se on halutessasi helpompi myydä ja eenpäin. Pöly ei keräänny painikkeiden ympärille, ja vältyt toimintahäiriöiltä. Poco X3 pysyy uudenveroisena pitkään, joten voit nauttia siitä täysin rauhassa.

Personoi ja suojaa Poco X3 -puhelimesi

Löydät kaikki tarvitsemasi tuotteja ja hyödyt samalla alennuksistamme ja todella houkuttelevista hinnoistamme. Tarjoamme läpinäkyviä silikonisuojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun. Voit valita mieluummin joustavaa silikonia tai yksiväristä kovamuovia. Ne ovat osa klassista mallistoamme, samoin kuin hiilikuitusuojakuorja , keinonahkasuojakuorja , suojakuorja , joissa on korttipidike tai suojakuorja , joissa on tukirengas. Tarjoamme myös Ultra Erityiskestävä -kuoriamme ja Survivoria, joka koostuu kahdesta suojakerroksesta. Karkaistusta lasista (silikonireunoilla) valmistja ut kuorja ovat erittäin kestäviä ja antavat puhelimelle ainutlaatuisen muotoilun. Tutustu valikoimaamme ja hemmottele itseäsi! Kaikki suojakalvomme on suunniteltu takaamaan optimaalinen suojaus Pocofonellesi.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilaustesi seurantaa varten. Voimme myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!