Asus ZenFone 7 Pro Suojakuorja


3 Tuotteet

Asus ZenFone 7 Pro -kannja ja -suojakuorja alennuksessa

Hyödynnä Dealy n houkuttelevat hinnat suojuksille ja suojakuori ille, jotta voit suojata Asus ZenFone 7 Pro -puhelimesi haluamallasi tavalla. Valitsemme suojakuorja , jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tämä mukautuu tarkasti puhelimen ääriviivoihin ja pitää sen tukevasti paikallaan. Se suojaa älypuhelimen takaosaa ja reunoja. Kuori on peitja ty erittäin ohuella, säänkestävällä läpällä. Kuorissa on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten. Kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Suojakuorja on suunniteltu suojaamaan koko älypuhelinta putoamisen yhteydessä kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla puhelinta voi kantaa käsin. Suosittelemme näytön suojaamista, vaikka valitsisitkin suojasuojakuori n. Älypuhelin saattaa lipsahtaa käsistäsi, kun käytät sitä suojakansi auki tai kun olja hands-free esimerkiksi pöydällä.

Mukauta arvokasta ZenFone 7 Pro -puhelintasi

Personoi Asus ZenFone 7 Pro -puhelimesi alennja ulla premium-suojuksella. Löydät keinonahkakuoria monivärisinä. Tarjoamme ainutlaatuisia materiaaleja: nahkatehoste, litsi-tyyli, vintage- tai rja rotyyli, kiiltävä viimeistely... Meillä on businesssuojakuori ita, joissa on optimoidut lompakko- ja käsilaukkuvaihtoehdot. Tarjoamme kannja , joissa on magneja tiläppätyyppisja kiinnikkeja tai läppäkannja , joissa kiinnikkeja on integroitu kanteen. Dealy n ansiosta säästät rahaa ja voit ostaa useita kansia yhden hinnalla muualta. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18.

Voimme myös vastata sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65) kaikkiin tiedusteluihin ja seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa.