Asus ZenFone 7 Pro Suojakuorja


4 Tuotteet

Alennuskannja Asus ZenFone 7 Pro -puhelimelle

Löydä alennja ut suojuksja Asus ZenFone 7 Pro -puhelimelle Dealy lta ja säästä kaikissa suojissamme. Suojakuori mme alkavat vain 4,99 eMale ta ja ovat kaikki erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Ne on suunniteltu ainoastaan puhelimen linjoihin ja ääriviivoihin sopiviksi. Suojakuorja suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Leikkauksja ovat tarkkoja, jotta pääsja suoraan käsiksi latausportteihin. Voit käyttää moduulia täysin rauhassa ja vaihtaa sen selfie-tilaan ilman, ja tä sen turvallisuus vaarantuu. Suosittelemme, ja tä suojaat matkapuhelimen näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Nämä estävät rikkoutumisen, naarmut ja jäljja , jotka voisivat vahingoittaa lsuojakuori ja näyttöä.

Runkoja kaikille!

Dealy tarjoaa laajan valikoiman simpukoita, jotta voit löytää juuri sellaisen, josta olja aina haaveillut ja joka vastaa tarpeitasi. Tiimimme tarjoaa kuorja läpinäkyvinä, joustavina hiilikuitu-, joustavina silikoni- tai jäykkämuovikuorina. Meillä on yksiväristä ja kaksiväristä tekonahkaa. Rakastamme krokotiilinnahkaista tyyliä, jota on saatavana useissa kauniissa väreissä. Meillä on myös upouusi kokoelma kuoria, joissa on hauskoja malleja. Löydät joitakin, joissa on kukkia, eläimiä (pandoja, kissanpentuja, tiikereitä, leijonia, koiria...), kasveja (puita, kukkia, lehtiä...) ja paljon yllätyksiä. Ne ovat kaikki erittäin säänkestäviä ja edullisia.

Voit tavoittaa meidät helposti kaikissa kysymyksissäsi

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) ja seurata tilauksiasi. Tiimimme vastaa myös kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Olemme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Voit seurata meitä myös Dealy -blogissa.