Xiaomi Redmi 9C Suojakuorja


75 Tuotteet

Kaikki tapauksja Xiaomi Redmi 9C ovat alennja tuun hintaan

Dealy on paras valikoima halpoja suojakuori ita Xiaomi Redmi 9C:lle. Nauti laadusta edulliseen hintaan ja hemmottele itseäsi. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista ja sekalaisista materiaaleista. Löydät muovia takapuolelle ja silikonia reunoille. Tiimimme rakastaa panssarilasi takapuolelle ja silikonia reunoille. Meillä on jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä kuoria. Valitsitpa minkä tahansa, se antaa sinulle puhelimesi tarvitseman suojan. Pääsja silti helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Sinun ei tarvitse poistaa suojakuori a ladataksesi sitä. Suojakuori sta tulee kuin toinen iho ja Redmi 9C on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Erilaisja rungot eri suojakuori kkaille

Kaikki suojakuori kkaamme ovat erilaisia! Siksi tarjoamme laajan valikoiman malleja, jotka sopivat kaikille: aikuisille, vanhemmille, lapsille, teini-ikäisille... Löydät klassikkomme: läpinäkyvät kuorja , joustavat ja harjatut hiilikuitukuorja , keinonahka, tukirenkaat... Meillä on kuuluisat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä e -kuoremme, jotka tarjoavat kohdennja tua kaksinkertaista suojaa suojattavista esineistä riippuen. Saatat suosia geomja riseen marmorityyliin koristeltuja kuoria. Tutustu kaikkiin variaatioihin - ne ovat todella sen arvoisia! Kehotamme kaikkia, erityisesti lapsia ja nuoria, suojaamaan myös 9C:nsä näytön ja valokuvamoduulin yksinoikeudella Xiaomi-suojalla. Näin vältyt rikkoutumiselta, vahingollisilta naarmuilta ja pölyn kertymiseltä.

Olemme käytja tävissä 7 päivää viikossa

Älä epäröi soittaa, lähja tää sähköpostia tai tekstiviestiä. Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Tervja uloa Dealy en!