Takaisin tuotteisiin

Honor Magic V3 5G suojalinssi (musta versio)

9,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor Magic V3 5G suojalinssi (musta versio)
1/5

Suojaa kamerasi Honor Magic V3 5G:n RURIHAI-linssisuojalla.
Erittäin kaareva AR-musta silkkipainatus takaa tyylikkään ulkonäön ja parannetun kestävyyden, ja tämä linssinsuoja tarjoaa alkuperäisen tuntuman sen 0,26 mm:n paksuuden ansiosta....

  • AR musta silkkipainatus: siinä on erittäin kaareva AR musta silkkipainatus, joka antaa tyylikkään ulkonäön ja parantaa kestävyyttä.
  • 0.26mm paksuus 2.5D kaaren reunalla: 0,26 mm:n paksuus säilyttää alkuperäisen tuntumakokemuksen, kun taas 2,5D-kaarireuna tarjoaa mukavan otteen ja saumattoman integroitumisen objektiiviin.
  • AR-päällystetty korkea alumiini-pii-lasi: tarjoaa poikkeuksellisen hyvän valonläpäisevyyden ja vähentää häikäisyä, säilyttäen objektiivin alkuperäisen kirkkauden teräväpiirtokuvia varten.
  • Sormenjälkien kestävyys pinnoitustekniikan avulla: käyttää kehittynyttä pinnoitustekniikkaa sormenjälkien ja tahrojen estämiseksi, mikä takaa puhtaan ja kirkkaan linssin joka kerta.
  • Vahva tarttuvuus AB-liimalla: varustettu AB-liimalla, joka takaa vahvan tarttuvuuden ja varmistaa, että objektiivikalvo pysyy tiukasti paikallaan, ja tarjoaa täydellisen suojan kameran objektiiville.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille