Takaisin tuotteisiin

Etu- ja sisäpuolen suojakalvo Honor Magic V3 5G IMAK IMAK:lle

19,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Etu- ja sisäpuolen suojakalvo Honor Magic V3 5G IMAK IMAK:lle
1/7

Tutustu IMAKin neljännen sukupolven hydrogeelikalvoon, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen suojan Honor Magic V3 5G -puhelimelle.
Tämä pakkaus sisältää etunäytön kalvon ja suuren sisäkalvon, jotka varmistavat, että laitteesi pysyy kirkkaana ja naarmuuntumattomana ja tarjoavat samalla tasaisemman ja paremman kosketuskokemuksen.

  • Tämä neljännen sukupolven hydrogeelikalvo tarjoaa täydellisen suojan sekä pää- että toiselle näytölle ja varmistaa, että laitteesi pysyy kirkkaana ja naarmuuntumattomana ja tarjoaa samalla tasaisemman ja paremman kosketuskokemuksen.
  • TPU:sta valmistettu kalvo tarjoaa pehmeän, räjähdyksenkestävän kerroksen, joka on joustava ja kestää muodonmuutoksia ja tarjoaa täyden peittävyyden jopa kaarevilla pinnoilla.
  • Viimeisimmän päivityksen ansiosta tämä hydrogeelikalvo on entistä läpinäkyvämpi, joten saat selkeän, paljaan näkymän, joka parantaa katselukokemusta suojauksesta tinkimättä.
  • Kalvo on rakennettu useista kerroksista pehmeää TPU-komposiittimateriaalia, joka tarjoaa joustavan pehmusteen, joka vähentää näytön rikkoutumisen riskiä ja suojaa laitettasi jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Pienet kuplat, naarmut ja painaumat häviävät hitaasti ajan myötä, koska kalvo kestää jokapäiväistä kulutusta ja pitää laitteesi täydellisessä kunnossa.
  • Tässä kalvossa käytetty uusi, parannettu materiaali vähentää luistonestoa, mikä takaa pehmeämmän ja herkemmän kosketuskokemuksen, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen ja jokapäiväiseen käyttöön.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille