Takaisin tuotteisiin
Pikatoimitus

Google Pixel 9 panssarilasi suojalasi (musta versio) IMAK

9,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 panssarilasi
 suojalasi (musta versio) IMAK
1/6

Suojaa Google Pixel 9 -kameran linssi IMAKin karkaistusta lasista valmistetulla linssisuojalla.
Tarjoaa suuren läpinäkyvyyden teräviä, yksityiskohtaisia valokuvia varten ja käyttää AB-liimaa automaattiseen kiinnittymiseen....

  • Erittäin läpinäkyvä panssarilasi oleva linssikalvo: Valmistettu ensiluokkaisesta karkaistusta lasimateriaalista, joka takaa kirkkauden ja terävät, yksityiskohtaiset valokuvat joka kerta.
  • Automaattinen imeytyminen AB-liimalla: käyttää AB-liimaa, joka kiinnittyy automaattisesti siirrettävään linssiin, mikä mahdollistaa helpon asennuksen ja automaattisen kuplien poistamisen täydellisen pidon varmistamiseksi.
  • Korkea kovuus ja naarmunkestävyys: Linssikalvolla on korkea kovuus, joka estää naarmuja ja kulumista ja suojaa puhelimen linssiä pitkään.
  • Hydrofobinen ja oleofobinen pinta: kestää tehokkaasti öljytahroja ja sormenjälkiä, pitää linssin puhtaana ja takaa kirkkaat valokuvat joka kerta.
  • Ohut, näkymätön suojaus: Linssikalvon erittäin ohut muotoilu istuu tiiviisti puhelimen linssin ympärille ja tarjoaa suojaa ilman, että se vaikuttaa kuvanottotehoon, säilyttäen samalla tyylikkään, näkymättömän ulkonäön.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille