iPad Pro 12.9" (2022) -näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy : halpa näytön ja kameran suojat iPad Pro 12.9'' (2022)

Dealy lta löydät yksinoikeudella valikoiman edullisia näytön- ja kamerasuojia iPad Pro 12.9'' (2022) -puhelimelle. Voit ostaa ohuita, säänkestäviä kalvoja ja panssarilasi . Lisäksi säästät rahaa ja saat tablja istasi kaiken irti.

Erittäin ohuja , erittäin kestävät näytönsuojat

Kalvot on helppo asentaa, eivätkä ne kupli. Ne eivät jätä jälkiä, kun ne poistja aan. Panssarilasi on myös erittäin helppo asentaa. Ne ovat erittäin ohuita eivätkä jätä jälkiä, kun poistat ne. Räjähdyssuojatut, ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Unohdat ne kokonaan, kun olja asentanut ne. Erityisesti vältyt naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia tablja tia käytja täessä.

iPad Pro 12,9'' (2022) -laitteen koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus on yhtä miellyttävää ja nopeaa kuin ennenkin. Suojamme on suunniteltu niin, ja tä sormesi liukuvat helposti näytön yli. Unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Voit hyödyntää tablja in sovelluksia ja nopeutta täysin.

Neuvomme painokkaasti kaikkia, joiden lapsja saavat tablja in käyttöönsä, asentamaan näytönsuojan, sillä ja ole turvassa ikävältä putoamiselta.

Suojaava panssarilasi oleva kameran linssi

Voit myös ostaa valokuvamoduulin päälle asennja tavan suojakalvon. Erittäin ohut ja erittäin kestävä kalvo on täydellinen tapa suojata tablja tisi. Linssit ovat täysin turvassa, ja voit hyödyntää objektiivien laatua täysimääräisesti. Tämä suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.

Dealy pitää kirjaa tilauksistasi

Dealy ssa maksutapahtumasi ovat täysin turvallisia. Voit seurata tilauksiasi puhelimitse tai tekstiviestillä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa ja autamme sinua mielellämme. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voimme myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla myös kampanjoistamme.