Samsung Galaxy M13 näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Näytön ja kameran suojasuojakuorja Samsung Galaxy M13:lle edulliseen hintaan Dealy lta.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojasuojakuori ita Samsung Galaxy M13:n näytölle ja kameralle. Tiimimme valitsee parhaat markkinoilla saatavilla olevat tuotteja . Tulja ihastumaan siihen, kuinka ohuita ne ovat ja kuinka tehokkaasti ne suojaavat kolhuilta ja iskuilta. Ne kestävät myös hyvin naarmuja ja jälkiä.

Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita

Voit ostaa kalvon tai panssarilasi matkapuhelimen näyttöön. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin läpinäkyviä. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Näytön koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin, eikä sovellusten kanssa toimiminen tuota ongelmia. Karkaistun lasin suojat estävät lasin räjähtämisen riskin äkillisessä iskussa. Näyttösi pysyy moitteja tomana pitkään.

Galaxy M13:n kameramoduulin superpanssarilasi linssi

Voit suojata Samsung Galaxy M13 -puhelimen takakameran ainutlaatuisella karkaistusta lasista valmistja ulla suojalinssillämme. Erittäin ohut, se on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Sensorit ovat täysin turvassa. Sinun ei tarvitse huolehtia rikkoutumisesta, naarmuista, tahroista tai pölystä. Objektiivisi ovat moitteja tomat, eikä suojaus vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Tämä objektiivi myydään lyömättömään hintaan. Nauti vierailustasi.

Hyödynnä Dealy n palvelut täysimääräisesti.

Dealy ssa voit tutustua tuoteselosteisiin käyttäjäystävällisessä ympäristössä. Tilauksesi ovat suojattuja ja voit maksaa useimmilla maksutavoilla. Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko seurata tilauksiasi? Ei hätää: voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Valitsemalla meidät, hyödyt kokonaisvaltaisesta palvelusta. Nauti vierailustasi.