Xiaomi 12T näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Näytön ja kameran suojakalvot Xiaomi 12T:lle alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytön ja takakameran suojia Xiaomi 12T:lle. Ne myydään alennja tuun hintaan, ja ne on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimen linjoille. Olemme valinneja huippulaadukkaat suojat, jotka erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Matkapuhelimesi näyttö ja linssit ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Erittäin ohuja näytönsuojat

Valitsemamme kalvot ja karkaistut lasit tuntuvat kuin toinen iho näytön lasin päällä. Ne ovat HD-luokan ja erittäin kirkkaita. Panssarilasi on 9H-kestävää optimaalista suojaa varten. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta äkillisessä iskussa. Tarjoamme kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat koko näytön ja jotka on valmistja tu mittatilaustyönä Xiaomi 12T:lle.

Suojaava linssi Xiaomi 12T -kameraan

Tarjoamme parhaan karkaistun lasin suojalinssin puhelimesi kameraan. Erittäin ohut ja erittäin vahva, se on erittäin helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Se estää naarmuja ja kestää putoamisen. Lasi ei rikkoudu ja objektiivisi on suojattu. Voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nauti vierailustasi.

Dealy : henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu

Dealy tarjoaa sinulle verkkosivuston, jossa voit selata täysin turvallisesti. Voit tehdä tilauksesi ilman riskiä ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi auttamaan sinua tutkimuksissasi ja seuraamaan tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Blogimme tarjoaa käytännönläheisiä artikkeleita.