Samsung Galaxy Z Fold 4 näytön suojakalvot


7 Tuotteet

My Suojakuori : Samsung Galaxy Z Fold 4:n näytön ja kameran suojaus

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytön- ja kamerasuojia Samsung Galaxy Z Fold 4:lle. Yksinoikeudella kännykän osiin sopivat, erittäin kirkkaat ja ohuja suojat. Voit käyttää taittopuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Yksinomaisja näytönsuojat

Voit ostaa kalvon tai karkaistun lasisuojan Samsung Galaxy Z Fold 4:n taittuvan näytön päälle asennja tavaksi. Nämä kalvot on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on poikkeuksellista. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat olla ärsyttäviä ja teräviä. Vältät lasin ja sisustan rikkoutumisen. Pidät myös näytön moitteja tomassa kunnossa. Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakuori n Samsung Galaxy Z Fold 4 -puhelimesi suojauksen optimoimiseksi.

Takakameran panssarilasi oleva suojalinssi

Tarjoamme kaksi suojalinssiä asennja tavaksi Samsung Galaxy Z Fold 4:n kameraan. Ne estävät lsuojakuori ja linssejä pirstoutumasta äkillisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Naarmut eivät häiritse sinua, sillä ne voisivat olla erittäin ongelmallisia. Nämä suojat ovat erittäin läpinäkyviä. Voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Valitse minun Hullini

Dealy on helppokäyttöinen verkkosivusto. Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Voit soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Kerromme sinulle kaiken tuotteistamme ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Voit myös lukea blogiamme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi.