Xiaomi Redmi 10C näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaat näytön ja kameran suojakalvot Xiaomi Redmi 10C:lle

Dealy on paras valikoima halpoja näyttö- ja kamerasuojia Xiaomi Redmi 10C:lle. Nämä kaksi elementtiä jätja ään usein huomiotta puhelimen suojauksessa. Mutta ne ovat myös hauraita ja voivat rikkoutua. Tarvitaan vain yksi paha pudotus, jotta lasi särkyy tai naarmuuntuu. Parhaassa suojakotelo joudut vaihtamaan lasin, mutta vaarana on, ja tä sen toiminta vahingoittuu.

Näytönsuojat Xiaomi Redmi 10C:lle

Myymme korkealaatuista karkaistua kalvoa ja lsuojakuori . Ne ovat ohuita, helppoja asentaa, eivätkä jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Et kärsi naarmuista, jotka voivat haitata lukemista ja leikata sormia. Ne voivat myös vahingoittaa itse näyttöä. Ohuen HD-suojan ansiosta koskja usalue pysyy herkkänä. Suojamme ovat kuin erittäin kestävä toinen iho älypuhelimen lasin päällä.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Myymme erittäin vahvaa karkaistua lasilinssiä Xiaomi Redmi 10C:n takakameran suojaamiseen. Se kiinnittää lasin ja linssit täydellisesti. Ne ovat turvassa naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, eivätkä ne rikkoudu iskun tai putoamisen yhteydessä. Tämä HD-suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Voit käyttää puhelintasi täysin turvallisesti ja ottaa valokuvia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy : hyvät hinnat ja laadukas palvelu

Valitsit Dealy n sen edullisten hintojen ja reilun hinnoittelupolitiikan vuoksi. Mutta me tarjoamme sinulle myös helppokäyttöisen verkkosivuston. Tuotekuvauksja ovat hyvin selkeitä ja voit tilata täysin turvallisesti. Hyväksymme useimmat maksutavat ja tilauksesi toimitja aan hyvin nopeasti.

Voit tavoittaa meidät helposti seurataksesi tilauksiasi tai saadaksesi tija oa tuotteistamme: löydät yhteystija omme tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.