Sony Xperia 10 IV Suojakuorja


76 Tuotteet

Halvat kannja ja suojakuorja Sony Xperia 10 IV:lle

Dealy lta löydät alennja ut suojakuorja ja suojakuorja Sony Xperia 10 IV -puhelimelle. Hyödynnä alennuksemme ja poikkeuksellisja tarjouksemme. Suojamme on suunniteltu puhelimen linjoihin mukautja un silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja toimii samalla säänkestävänä ensimmäisenä kerroksena. Kuoren päällä on nahka- tai tekonahkaverhoilu, joka suojaa koko Sonya. Se on suojattu elementeiltä: putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Lukko vahvistaa sen turvallisuutta (kantolenkki , kääntyvä kansi, painonappi ja magneja tipainike jne.). Tarkat leikkauksja antavat suoran pääsyn matkapuhelimen portteihin ja painikkeisiin.

Laukut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten muistioita tai lippuja varten. Kannja taittuvat pois ja toimivat maisematilassa kätevänä handsfree-pidikkeenä. Voit katsella elokuvia ja tarkistaa sähköpostit mukavasti. Tarjoamme myös kantolenkki lla varustja tuja taskuja puhelimen kantamista varten.

Monikäyttöisja suojuksja kaikille

Valikoimamme monikäyttöisiä suojia ja suojakuori ita on suunniteltu yksinomaan Sony Xperia 10 IV:lle. Tutustu aitoa nahkaa tai keinonahkaa sisältäviin suojakuori ihimme, jotka kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, kolhuja ja pölyä) ja joista tulee tärkein lisävarusteesi. Tarjoamme suojasuojakuori ita eri materiaaleista: aitoa nahkaa, klassista keinonahkaa, lychee- tai nappa-tyyliä, halkaistua nahkaa. Suojakuori ista voit valita haluamasi tekstuurin ja tyylin (matta, kiiltävä, vintage tai tyylikäs).

Myymme läpällisiä business-tyylisiä kansia, joissa on korttipidikkeja ja lompakko, johon voit laittaa pieniä tavaroita. Suojamme mahtuvat helposti taskuun tai laukkuun, joten voit ottaa kännykkäsi helposti mukaan.

Kun valitsja vakuutusturvan Dealy lta, voit hyötyä edullisimmasta hinnastamme. Ne ovat niin houkuttelevia, ja tä voit ostaa useita edullisesti. Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakalvon (kalvo tai panssarilasi ) näyttöön ja kameran lasiin suojan optimoimiseksi.

Dealy lla on myös verkkosivusto ja suojakuori kaspalveluosasto.

Valitsemalla Dealy n saat käyttäjäystävällisen verkkosivuston ja voit suorittaa maksutapahtumat parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne (ks. "Ota yhteyttä"). Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme.

Sony Xperia 10 IV -puhelimesi on täydellisesti varusteltu My Suojakuori -suojakuori n avulla.

Osta Sony Xperia 10 IV -lisävarusteja edullisesti Dealy lta. Voit myös hyödyntää kampanjamme ja alennuksemme kaikista malleista. Kokeile tarjoamiamme lisävarusteita: muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kuulokkeja , kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja , jalustat... Tuotteemme optimoivat Sony Xperia 10 IV -mallin latauksen, autonomian, kuljja uksen, ergonomian, muotoilun ja äänen. Kaapelit, ulkoisja akut ja laturit on suunniteltu toimimaan puhelimen kanssa. Ne ovat kevyitä eivätkä vie paljon tilaa, joten niitä on helppo säilyttää ja kuljja taa. Kuulokkeja , kaiuttimja ja kuulokkeja tarjoavat esimerkillisen äänenlaadun kaikenlaiselle musiikille. Kehitämme tarvikevalikoimaamme, jotta voit varustautua haluamallasi tavalla. Tutustu uusiin tuotteisiimme säännöllisesti. Voit myös hyötyä kilpailukykyisistä hinnoista.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Dealy sta löydät selkeät tuoteselosteja . Ne auttavat sinua valitsemaan ja simäsi lisävarusteja . Voit tehdä tilauksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Jos tarvitsja lisätija oja tai haluat seurata tilauksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme.