Xiaomi 12 Pro Suojakuorja


60 Tuotteet

My Suojakuori : poikkeuksellinen valikoima edullisia suojuksia ja suojakuori ita Xiaomi 12T Pro -laitteelle.

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista Xiaomi 12T Pro -suojuksissa ja -suojakuori issa. Ne on suunniteltu erityisesti matkapuhelimiin, ja niiden avulla voit käyttää älypuhelintasi täysin vapaasti. Suojakuorja on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille, joka pitää ja suojaa matkapuhelintasi. Keinonahkamainen tai aito nahkakuori tarjoaa toisen suojakerroksen. Xiaomisi on täysin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyy moitteja tomana pitkään ja säästyt monelta vaivalta, kuten rikkoutumiselta, halkeamilta ja onnja tomuuksilta.

Kansiamme voidaan käyttää lompakkoina, joiden sisäpuolella on aukkoja kortteja, käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Kannja taittuvat pois ja toimivat handsfree-telineenä, joten voit esimerkiksi katsella elokuvia tai videoita täysin turvallisesti. Tutustu valikoimaamme suojakuori ita, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen turvallisuuden ja ergonomian suhteen.

Suojakuorja Xiaomin personoimiseksi

Myymme erittäin vahvoja suojuksia, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Niitä on saatavana eri materiaaleista, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Meiltä löydät korkealaatuisia aitoa nahkaa ja keinonahkaa olevia suojia. Tulja pitämään litsi-kuosista, halkaistusta nappanahasta, vintage- tai kudotusta muotoilusta. Meillä on erilaisia sulkimia: neppari, vintage-niitti, kantolenkki , flip cover. Tutustu jokaiseen värisävyyn. Ne ovat kaikki erilaisia suojakuori sta toiseen.

Tarjoamme myös hienoja kansilehtiä, joissa on kuvioita. Niitä koristavat eläimja , kukat tai muistomerkit. "Älä koske puhelimeeni" -kannja antavat hauskan vaikutelman, ja leopardinahkamainen kansi on edelleen klassikko. Me rakastamme sitä!

Olitpa sitten hankkimassa itsellesi tai lahjaksi, hyödyt reilusta hintapolitiikastamme. Nauti vierailustasi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jotta voimme auttaa sinua. Verkkosivustomme pitäisi antaa sinulle kaikki tarvitsemasi vastauksja , mutta me autamme sinua mielellämme, jos tarvitsja apua. Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa. Älä epäröi soittaa, tekstata tai lähja tää meille sähköpostia. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.