Oppo Find N näytönsuojat


2 Tuotteet

Oppo Find N -näytön ja kameran suojakalvot ovat halpoja Dealy ssa

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja Oppo Find N -näytön- ja kamerasuojista. Löydät kalvot ja linssin asennja tavaksi näytön lasiin ja puhelimen kameramoduuliin. Näytön suojakalvot ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin onnja tomuuksia ja kulumista. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä irrotja taessa. Voit taittaa, avata ja käyttää älypuhelintasi optimaalisissa ja turvallisissa olosuhteissa. Koskja usalueja säilyttävät herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on miellyttävää ja nopeaa. Näiden erittäin ohuiden HD-kalvojen ansiosta naarmut eivät häiritse sinua, mikä voi olla ongelmallista. Vältät myös lasin ja sen sisällä olevan teknologian rikkoutumisen. Suosittelemme, ja tä lisäät matkapuhelimen suojuksen tai suojakuori n maksimoidaksesi sen turvallisuuden.

Poikkeuksellinen suojalinssi takakameralle

Myymme panssarilasi olevaa suojalinssiä, joka kiinnittää Oppo Find N:n kameralaitteen täydellisesti. Parhaan valmistajan suunnittelema linssi on helppo asentaa, eikä se jätä jälkiä, kun se on poistja tu. Se on ohut ja säänkestävä. Vältät sensorin rikkoutumisen, ongelmallisja naarmut, kosteuden ja pölyn. Tämä erittäin läpinäkyvä kalvo ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Voit ottaa poikkeuksellisia valokuvia ja videoita ajattelematta, ja tä objektiivisi on suojattu.

Ota meihin helposti yhteyttä

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja . Löydät sähköpostiosoitteemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voimme myös seurata tilauksiasi. Voit myös lukea blogiamme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi!