Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy myy parhaan valikoiman näyttö- ja kamerasuojia Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus -puhelimelle.

Dealy tarjoaa hienon ja vaativan valikoiman näyttö- ja kamerasuojia Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus -puhelimelle edullisesti. Löydät erittäin ohuja kalvot ja panssarilasi , jotka kestävät hyvin elementtejä. Mittatilaustyönä valmistja ut suojat kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyn kertymistä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Näyttökalvot kiinnittävät koko pinnan ohueksi läpinäkyväksi kalvoksi lasin päälle. Koskja usalue säilyy herkkänä ja lasi pysyy tahrattomana ja uutena. Vältät myös tahrat, jotka tekevät puhelimesta liukkaan. Jos sinulla on suojakuori, suosittelemme silti suojaamaan näytön kalvolla maksimoidaksesi turvallisuuden, kun käytät Xiaomiasi.

HD-panssarilasi kalvo takakameralle

Tarjoamme myös erittäin läpinäkyvä ta karkaistua lasikalvoa asennja tavaksi takakamerayksikön lasiin. Tämä erittäin ohut kalvo suojaa linssejä iskun sattuessa. Linssit suojataan myös naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa, eikä niiden laatu kärsi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä") tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.