Vivo Y52 5G näytön suojakalvot


1 Tuote

Vivo Y52 näytönsuojat ovat alennuksessa Dealy ssa

Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman kalvoja ja panssarilasi Vivo Y52 5G:n näytölle. Hyödy kampanjoistamme ja alhaisista hinnoista kaikissa tuotteissa. Erityisesti löydät ohuen, erittäin kestävän kalvon vain 3,99 €:lla. Näytönsuojamme on valmistja tu yksinomaan puhelinta varten. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-säteilyä estäviä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja naarmut, jotka voivat heikentää näytön luja tavuutta. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaava linssi takakameran Vivo Y52. Erittäin ohut ja HD, se suojaa lsuojakuori ja antureita iskun sattuessa. Linssit eivät vaurioidu tai naarmuuntuisi, ja vältät pölyn muodostumisen. Tämä ultraläpinäkyvä linssi ei vaikuta valokuviin tai videoihin.

Dealy vastaa kysymyksiisi joka päivä

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita blogistamme. Nauti vierailustasi!