Xiaomi 11T näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Dealy ; edullisja näytön ja kameran suojat Xiaomi 11T:lle

Dealy lta löydät parhaat näytön- ja kamerasuojat Xiaomi 11T:lle alennja tuun hintaan. Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja säännöllisja alennuksja kaikista tuotteista. Löydät näytönsuojan vain 3,99 eurolla ja takakameran karkaistun lasisen linssisuojan 5,99 eurolla. Suosittelemme, ja tä suojaat näytön elementtejä (kolhuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan, jotta vältyt onnja tomuuksilta, jotka voivat olla vakavia. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori ja vältät sisäisja rikkoutumisja . Kalvon tai karkaistun lasin avulla näyttö pysyy uudenveroisena ja voit käyttää sitä mukavasti ilman, ja tä sen herkkyys kärsii. Karkaistun lasin kalvomme ovat 9H-kestäviä. Koskja usalue pysyy myös helppokäyttöisenä, ja voit käyttää sovelluksia esteja tä.

Yksinomainen suojalinssi Xiaomi 11T:n takakameramoduulille

Dealy lta löydät suojalinssin, joka asennja aan kamerasi takalasiin. Se on valmistja tu erittäin ohuesta ja erittäin kestävästä karkaistusta lasista, joten voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ilman linssin vahingoittumisen riskiä. Vältät naarmut, jotka voivat vahingoittaa valokuvia ja videoita, ja voit ottaa kauniita ja turvallisia kuvia.

Ota yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi puhelimitse ja tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia ("Ota yhteyttä" -osio tällä sivustolla). Vastaamme välittömästi. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa. Olemme myös TikTokissa.