Xiaomi 11T Suojakuorja


106 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät ja edullisja tapauksja Xiaomi 11T: lle

Klo Ma suojakuori , löydät parhaat suojakuorja markkinoilla edullisimpaan hintaan. Tutustu suojasuojakuori valikoimaamme vain 4,99 eMale ta alkaen. Hyödyt alennuksistamme kaikissa tuotteissa ja voit suojata matkapuhelimesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Suojakuoremme on valmistja tu silikonista, jäykästä tai joustavasta muovista, karkaistusta lasista tai useista eri materiaaleista (kaksinkertainen suojaus/erityissuojaus puhelimen osista riippuen). Niissä, joissa on panssarilasi takapuolella, on silikonia reunoilla. Suojuksemme antavat älypuhelimellesi ainutlaatuisen koskja uksen ja ovat samalla erittäin suojaavia. Ne suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne jättävät suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Saat Xiaomistasi kaiken irti.

Edullisja , erittäin kestävät rungot

Dealy sta löydät erilaisia kuoria, jotta jokainen voi löytää juuri sen, mitä ja sii. Kaikki lyömättömiin hintoihin. Löydät läpinäkyviä kuoria, joissa on tai ei ole vahvistja tuja kulmia puhelimesi muotoilun säilyttämiseksi. Joustavat tai harjattuja hiilikuitukuorja antavat tyylikkään ilmeen ja kestävät samalla hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Nahkakuorja sopivat täydellisesti ammattilaisille. Ne tarjoavat erinomaisen pidon. Joissakin niistä on rengas, joka toimii hands-free tukena, joten voit katsella videoita tai työskennellä maisematilassa mukavasti ja turvallisesti. Uudemmat versiot mahdollistavat myös älypuhelimen käytön vaakasuorassa handsfree-tilassa. Löydät myös "Survivor"- ja "Ultra Erityiskestävä "-suojakuori ita, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan sen mukaan, mitä haluat suojata. Löydät myös esimerkiksi värikkäillä kuvioilla, geomja risilla kuvioilla tai marmorityylisillä kuvioilla varustja tuja runkoja. Suosittelemme tutustumaan eri variaatioihin, jotka kaikki eroavat toisistaan. Suosittelemme myös suojaamaan puhelimen näytön ja valokuvamoduulin suojauksillamme (kalvo tai panssarilasi ), jotta vältytään rikkoutumiselta ja naarmuuntumiselta putoamisen yhteydessä. Löydät ne uskomattoman edullisesti. Nauti vierailustasi!

Olemme avoinna joka päivä ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, jonka löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.