Motorola Edge 20 Lite näytönsuojat


3 Tuotteet

Suojaa Motorola Edge 20 Lite -puhelimen näyttö ja kamera Dealy -suojilla.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja näytön- ja kamerasuojia Motorola Edge 20 Lite -puhelimelle. Ne ovat erittäin ohuita, mutta kestävät hyvin iskuja, naarmuja, tahroja ja pölyä. Näytön kalvot ja panssarilasi on helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne estävät lasin ja näytön rikkoutumisen sekä naarmut, jotka vähentävät puhelimen arvoa. Suojat optimoivat vuorovaikutteisuuden ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Suosittelemme suojaamaan puhelimesi takalinssejä ainutlaatuisella suojalinssillämme. Helppo asentaa, se on valmistja tu erittäin ohuesta karkaistusta lasista ja kestää erittäin hyvin iskuja, naarmuja, tahroja ja pölyä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Valokuvayksikön rikkoutumisen vaaraa ei ole. Ja koska se on erittäin läpinäkyvä, se ei vaikuta valokuvien laatuun.

Meihin voi ottaa yhteyttä 7 päivää viikossa, ja olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Seuraamalla meitä sosiaalisissa verkostoissa pysyt ajan tasalla uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.