iPhone 13 Pro Max -näytönsuojat


6 Tuotteet

Näytönsuojat ja linssit iPhone 13 Pro Max -puhelimelle Dealy ssa alennuksella

Hyödynnä Dealy n alennuksja iPhone 13 Pro Max -puhelimen yksinoikeudella saatavista näytönsuojista ja linsseistä. Näytönsuojat alkaen vain 3,99 € ja linssisuojat vain 5,99 €. Näytön suojakalvomme ja karkaistut linssimme ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Ne asennja aan helposti eivätkä ne kupli lasiin. Panssarilasi on erittäin ohutta ja sopii täydellisesti puhelimeesi. Ne suojaavat näytön täysin naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Lasi on särkymätöntä ja UV-säteilyä kestävää. Näyttösi pysyy uudenveroisena ja unohdat pian, ja tä se on suojattu kalvolla. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista ja herkkyys säilyy ennallaan.

Suojakalvo iPhonen linsseille

Tarjoamme karkaistua lasisuojaa asennja tavaksi iPhone 13 Pro Max -valokuvayksikön lasiin. Se on erittäin ohut, helppo asentaa ja läpinäkyvä. Se on HD, erittäin läpinäkyvä ja kestää hyvin iskuja ja naarmuja. Voit kuvata videoita täysin rauhassa ja nauttia elokuvatilasta täysin turvallisesti. Linssit pysyvät uudenveroisina ja voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä.

Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Pystymme seuraamaan tilauksiasi mahdollisimman pian. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme.