iPhone 13 Pro Max -suojakuorja


81 Tuotteet

Dealy : huippuluokan kannja ja suojakuorja iPhone 13 Pro Maxille edulliseen hintaan

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojuksia ja suojakuori ita iPhone 13 Pro Maxille uskomattoman edulliseen hintaan. Ohuja ja erittäin vahvat suojakuori mme alkavat vain 6,99 eMale ta. Suojat on suunniteltu silikonikuoren ympärille, jonka tehtävänä on pitää matkapuhelin kiinni ja kiinnittää se takapuolelta ja reunoilta. Suojus tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen. Se turvaa koko puhelimen ja tarjoaa samalla käytännöllisiä ja miellyttäviä vaihtoehtoja jokapäiväiseen käyttöön. iPhone 13 Pro Max on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja älypuhelin pysyy uudenveroisena pitkään. Suosittelemme näytön suojaamista, sillä ja ole turvassa putoamiselta, kun käytät puhelinta läppä auki tai handsfree-käytössä. Suojakuorja toimivat myös lompakkoina, ja niiden sisällä on aukot kortteja ja käteistä varten. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla niitä voi kantaa kädessä.

Laadukkaat kannja ja suojakuorja huippuluokan puhelimeen

Dealy sta löydät kaiken ja simäsi suojan. Ne ovat ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Löydät yksivärisiä nahka- tai keinonahkasuojakuori ita, jotka ovat klassisia ja monikäyttöisiä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja sävyissä. Älä epäröi viipyä jokaisen kohdalla. Löydät erottuvia ja tyylikkäitä materiaaleja. Myymme suojuksia, joissa on klassinen nahkatehoste, litsi- tai nappanahkatyyli, aito halkaistu nahka, vintage-tyyli tai lasitja tu. Voit valita kannja , joissa on manuaalinen magneja tilukko tai suoraan läppään integroitu magneja tilukko. Näitä kutsutaan flip-kansiksi. Löydät myös hienoja kansia, joissa on eläimiä (pandoja, koiria, kissoja, tiikereitä, leijonia, susia, leopardeja), kasveja (kukkia, mandaloita, puita, mja siä), glitter- tai marmorityyliin, persoonallisilla koristeilla. Tarjoamme laajan valikoiman business-tyylisiä kansia, joissa on runsaasti korttipidikkeitä. Joissakin on vja okja jullinen tasku pikkurahoille tai tarvikkeille. Hyödynnä alennuksemme ja osta useita kansia yhden hinnalla kilpailijoiltamme.

Meihin on helppo ottaa yhteyttä, jos tarvitsja apua.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65 ja seurata tilauksiasi. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.