iPhone 13 Pro Max -suojakuorja


130 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita iPhone 13 Pro Max -puhelimelle.

Hyödynnä Dealy n alennuksja ja alhaisja hinnat iPhone 13 Pro Max -suojakuori issa, jotka alkavat vain 4,99 eMale ta. Yksinomaan puhelimelle suunnitellut suojakuorja kestävät erittäin hyvin elementtejä ja toimivat erittäin hyvin. Suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Ne mukautuvat puhelimen ääriviivoihin täydellisesti ja antavat sinulle suoran pääsyn kaikkiin sen portteihin ja toimintoihin. Jotkin niistä suojaavat myös painikkeita pölyltä silikonikalvon ansiosta. Puhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Myymme silikonista, muovista, sekamateriaaleista tai karkaistusta lasista valmistja tuja suojia. Joissakin on useita suojakerroksia, ja ne ovat erittäin kestäviä äkillisen iskun sattuessa. Löydät jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä kuoria. Joissakin on puskuri reunoilla. Kaikki suojakuoremme tarjoavat erinomaisen pidon. Voit siis käyttää iPhone 13 Pro Max -puhelintasi täysin rauhassa.

Huippuluokan rungot edulliseen hintaan

Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat rungot. Löydät laajan valikoiman tuotteita, jotta voit valita juuri sinulle sopivan. Myymme kuorja silikonista tai läpinäkyvästä muovista, yksivärisestä silikonista, nahanjäljitelmästä tai hiilikuidusta. Olemme asja taneja ja usijalle kuorja , joissa on käytännöllinen tukirengas kantamista ja hands-free käyttöä varten. Useimmissa on myös kaksinkertainen suojaus muovista ja silikonista. Tarjoamme Ultra Erityiskestävä -suojakuori a, jossa on integroitu handsfree-tuki, ja Survivoria. Karkaistulla lasilla varustja ut suojakuorja ovat myös erittäin suojaavia ja tarjoavat poikkeuksellisen muotoilun matkapuhelimellesi. Voit ostaa suojakuori ita, joissa on todella hieno muotoilu. Tarjolla on pandoja, leijonia, kissoja, koiria, perhosia, maisemia, glitteriä ja marmoria. Meillä on myös suuri valikoima vja osuojakuori ita, jotta voit käyttää iPhoneasi haluamallasi tavalla. Jotkut ovat yksivärisiä ja toisissa on ainutlaatuinen ja persoonallinen glitterilook. Korttipidikkeillä varustja ut suojakuori mme ovat erittäin käytännöllisiä sekä hyvin suojaavia. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Voit seurata tilauksiasi helposti ja seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä), kun haluat seurata tilauksiasi ja saada apua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.