Vivo V21 5G näytön suojakalvot


2 Tuotteet

My Shell: erittäin kestävät näytön suojakalvot Vivo V21:lle

My Shell tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia Vivo V21 5G:lle. Myymme erittäin ohuita, erittäin vahvoja kalvoja ja panssarilasi vain 3,99 € alkaen. Ne asennja aan helposti, eivätkä ne jätä jälkiä, kun ne on poistja tu. HD-kalvo ei kupli, kun laitat sen päälle, ja panssarilasi on 9H-kestävää. Koko näyttö on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista ja näyttö säilyttää herkkyytensä. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Vältät myös naarmut, jotka vähentävät puhelimen arvoa ja ovat erittäin häiritseviä luja tavuuden ja päivittäisen käytön kannalta.

Takakameramoduulin tehokas suojaus

Löydät karkaistusta lasista suojalinssin suojaamaan Vivo V21 5G:n lsuojakuori ja takakameramoduulia. Se on helppo asentaa ja estää linssin rikkoutumisen, vahingollisja naarmut ja pölyn, jotka voivat vaikuttaa kuvanlaatuun. Tämä suoja pitää kamerasi uudenveroisena pitkään, suojattuna elementeiltä, jotka voivat olla hyvin ongelmallisia. Sen vähittäismyyntihinta on vain 5,99 euroa.

Vastaamme nopeasti kirjallisiin kysymyksiisi

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Tarkistamme mielellämme tilauksesi ja autamme sinua tuotehauissa. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Nauti vierailustasi Dealy en Vivoa varten!