Xiaomi Mi 11 Ultra näytönsuojat


3 Tuotteet

Suojaa Xiaomi Mi 11 Ultra -puhelimen näyttö ja valokuvausmoduuli edullisesti Dealy n verkkokaupassa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia ja takakameramoduulia Xiaomi Mi 11 Ultra -puhelimeen alennja tuun hintaan. Säästä rahaa ja hyödynnä edullisja hintamme. Myymme laadukkaita näytönsuojia, jotka ovat sekä ohuita ja tä säänkestäviä. Näyttö ja linssit ovat suojassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot tuntuvat kuin toiselta iholta näytön lasin päällä. Ne ovat HD-tasoisia ja erittäin kirkkaita. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta äkillisessä iskussa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Valitsemme vain kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat koko näyttöä. Tarjoamme vain eksklusiivisen valikoiman suojauksia, jotka varmasti täyttävät odotuksesi turvallisuuden suhteen.

Erittäin läpinäkyvä panssarilasi oleva suojalinssi Mi 11 Ultra -puhelimen takakameramoduulille.

Tarjoamme sinulle parhaan suojakeinon matkapuhelimen takakuvamoduulille. Tämä erittäin ohut, erittäin kestävä panssarilasi linssi on erittäin helppo asentaa. Se estää naarmujen riskin ja on iskunkestävä. Valokuviesi laatu säilyy poikkeuksellisen hyvänä.

Neuvonantajamme ovat tavoitja tavissa joka päivä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään. Voimme myös seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.