Xiaomi Mi 11 Ultra Suojakuorja


42 Tuotteet

Kaikki Xiaomi Mi 11 Ultra -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa osoitteessa Dealy

Osta Xiaomi Mi 11 Ultra -suojakuorja lyömättömiin hintoihin Dealy lta. Tarjoamme parhaan valikoiman suojasuojakuori ita vain 4,99 € alkaen. Suojakuorja ovat erittäin ohuita, erittäin vahvoja ja erittäin kevyitä. Ne suojaavat matkapuhelimen takaosaa ja reunoja iskujen sattuessa sekä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin tarkkojen leikkausten ansiosta. Jotkin suojuksja kiinnittävät myös painikkeja erittäin joustavalla silikonilla. Suojamme on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Löydät jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä suojia (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ).

Turvallisuus ei tarkoita tylsyyttä

Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä ostat erittäin luotja tavan suojan, joka myös yksilöi Xiaomi Mi 11 Ultra -puhelimesi. Löydät laajan valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on erilaisia malleja jokaiseen makuun. Tarjoamme klassisia suojia, jotka ovat suuri hitti, kuten läpinäkyvät suojakuorja , hiilikuitukuorja , yksivärisja tekonahkakuorja ja sellaisja , joissa on rengas, joka toimii handsfree-tukena. Optimaalista turvallisuutta haluavat valitsevat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -mallit, jotka tarjoavat kaksi peräkkäistä suojakerrosta (muovia ja silikonia). Survivor-suojakuori optimoi myös matkapuhelimen äänen. Löydät myös silikonisia tai yksivärisiä muovisuojakuori ita. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sellaisen kuin haluat. Kaikki suojasuojakuori mme on helppo asentaa ja ne tuovat oman persoonallisen koskja uksesi.

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelutiimimme on paikalla joka päivä seuratakseen tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Voit myös kirjoittaa meille viestipalvelumme kautta, jonka löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Meiltä saat myös tija oa tuotteistamme. Voit saada tija oa kampanjoistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.