Sony Xperia 10 III näytönsuojat


4 Tuotteet

Xperia 10 III:n näytönsuojat alennuksessa

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä, edullisia kalvoja ja panssarilasi Sony Xperia 10 III -puhelimen näyttöön. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta, ja ne on suunniteltu yksinomaan puhelimen näyttöä varten. Suojat ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne peittävät koko näytön ja suojaavat sitä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se on kuin näyttösi olisi suojaamaton. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Puhelimesi on täydellisesti suojattu, jos täydennät suojan suojakuori lla tai suojuksella.

Sony Xperia 10 III:n takakameramoduulin suojalinssi

Myymme panssarilasi olevan suojalinssin Xperia 10 III -puhelimen kameramoduuliin. Erittäin ohut ja HD-luokan linssi sopii lasin päälle. Se suojaa linssejä iskun sattuessa. Sensorit eivät naarmuunnu, ja vältät pölyn kertymisen, joka voi vaikuttaa kuvanlaatuun. Tämä suojaus ei vaikuta valokuviin tai videoihin. On kuin linssejä ei olisi suojattu lainkaan.

Dealy voi seurata tilauksiasi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia viestijärjestelmämme "Ota yhteyttä"-osion kautta. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!