Sony Xperia 10 III Suojakuorja


9 Tuotteet

Erittäin vahvat suojakuorja edulliseen hintaan Xperia 10 III:lle

Hanki hyviä tarjouksia ja suojaa Sony Xperia 10 III -puhelimesi edullisilla suojilla Dealy lta. Suojamme suojaavat optimaalisesti älypuhelimesi takaosaa, reunoja, linssiä ja painikkeita. Myymämme suojuksja on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ne alkavat vain 4,99 €:sta. Takapuoli on valmistja tu 9H karkaistusta lasista ja reunuksja silikonista. Matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kuorja tarjoavat erinomaisen pidon, joten ja voi pudottaa sitä. Niissä on tarkat leikkauksja porttien kohdalla, jotta pääsja niihin suoraan ja helposti käsiksi. Älypuhelimesi pysyy pitkään uudenveroisena, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä.

Premium-suojakuorja , joilla voit muokata Sonyasi

Myymme laajan valikoiman kuoria eri tyyleillä, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan suojan. Meillä on klassisia kirkkaita kuoria, harjattuja kuoria, hiilikuitukuoria ja keinonahkakuoria. Löydät Ultra Erityiskestävä -suojakuoren ja Survivor-kuoren, jotka tarjoavat kaksi suojakerrosta. Tukirenkaalla varustja ut kuorja helpottavat älypuhelimen käyttöä handsfree-käytössä. Meillä on myös suojakuori ita, joissa on erilaisia malleja ja kuvioita. Tarjolla on glitter-, eläin-, kukka- ja marmorikuvioita. Business-suojakuori issamme on jalusta, joka mahdollistaa käytön maisematilassa. Ne sopivat erinomaisesti sähköpostien lukemiseen, videoiden katseluun tai konferensseihin. Niissä on kätevät korttipidikkeja niille, jotka eivät halua kantaa mukanaan paljon tarvikkeita. Suojakuori mme ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa kilpailijoiltamme useita yhden hinnalla.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia (kohta "Ota yhteyttä") tai soita meille (tai lähja ä tekstiviesti) numeroon 06 44 64 68 65. Neuvojamme antavat sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme ja seuraavat tilauksiasi. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja alennuksistamme.