Vivo X60 Pro Plus -suojakuorja


2 Tuotteet

Kaikki Vivo X60 Pro Plus -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Vivo X60 Pro+ -luokan premium-suojakuori issa. Hinnaltaan vain 4,99 €, ja ne ovat täydellinen tapa suojata puhelimesi säältä. Suojakuori mme ovat erittäin kestäviä, ohuita ja erittäin kevyitä. Niitä on saatavana silikonina, muovina, karkaistuna lasina tai materiaalien yhdistelmänä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja / kaksoismuovinen ja silikoninen suojaus maksimaaliseen suojaan putoamisen tai äkillisen iskun sattuessa). Valitsitpa minkä tahansa, kannja tavasi on turvassa. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojamme jättävät suoran pääsyn matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin. Myös painikkeja voidaan suojata ohuella silikonikalvolla. Käytät Vivo X60 Pro Plus -puhelintasi ikään kuin suojakuori olisi älypuhelimen toinen iho. Tarjoamme myös monikäyttöisiä malleja, joissa on esimerkiksi rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä, tai suojakuori ita, joissa on integroidut korttipidikkeja .

Yksinomaisja ja erilaisja rungot

Meillä on laatikoita kaikille ja jokaiseen makuun. Läpinäkyvistä kuorista, joissa on vahvistja ut kulmat, kuvioituihin kuoriin, löydät monenlaista suojaa, joka tekee kaiken eron. Löydät joustavat, harjattua hiilikuitua olevat suojuksja , jotka ovat sekä tyylikkäitä ja tä huomaamattomia. Ne ovat ihanteellisia ammattilaisille. Tarjoamme Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -malleja, joissa on kaksinkertainen suojakerros (ulkomuovi ja sisempi silikoni). Irrotja tavan kaksiasentoisen handsfree-kantosuojakuori n avulla voit käyttää Vivo X60 Pro+ -puhelinta vaakatasossa ja pystyasennossa mukavasti ja turvallisesti. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä puhelimesi turvallisuudesta ei tingitä. Suosittelemme, ja tä täydennät puhelimesi suojauksen asentamalla kalvon tai karkaistun lasin matkapuhelimen näyttöön ja karkaistun lasin linssin takakameramoduuliin. Näin varmistat, ja tä puhelimesi on täysin turvassa päivittäin.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Suojakuori kaspalvelutiimimme palvelee sinua puhelimitse tai tekstiviestillä numerossa 06 44 64 64 68 65. Me seuraamme tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin (sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tikissä, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.