Vivo Y20s kannja


4 Tuotteet

Halvat kannja ja tapauksja Vivo Y20s:lle

Hyödynnä Dealy n alennuksja saadaksesi hyviä tarjouksia Vivo Y20s -suojista ja -suojakuori ista. Suojakuori mme ovat myynnissä vain 6,99 eMale ta alkaen. Ne on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille, johon kiinnität matkapuhelimesi. Se pysyy täydellisesti paikallaan ja on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Nahkajäljitelmä tai aidosta nahasta valmistja tu läppä tarjoaa toisen suojakerroksen ja kiinnittää koko matkapuhelimen. Pokkarimme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten matkalippuja, muistioita tai laskuja varten. Kansi voidaan taittaa kokoon, jolloin siitä tulee kädja ön pidike. Voit soittaa puheluita ja uläppä auki sitä varten suunnitellun leikkauksen ansiosta. Lisäksi pääsja silti helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Joissakin suojakuorissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi helposti ja turvallisesti.

Kaikki kannja ja pussit ovat alennja tuja.

Tutustu erittäin vahvojen pussien mallistoihimme, joita myydään alennuksella. Löydät laajan valikoiman aitoa nahkaa ja keinonahkaa sisältäviä business-tyylisiä pussukoita, jotka kestävät hyvin säänkestävyyttä. Ne ovat kaikki yksivärisiä, eri sävyisiä. Löydät erilaisia materiaalityylejä (lyhtynahka, halkaistu nappanahka, klassinen nahkatyyli jne.) ja käsittelyjä (kiiltävä nahkatehoste, vintage- tai rja rojäljitelmänahka, kuvioitu nahkatyyli jne.). Myymme pussukoita erilaisilla lukoilla: kantolenkki , niitti, painonappi, magneja tilukko tai ja uläppään integroitu lukko (flip cover). Tarjoamme myös tekonahkaisia suojuksia, joissa on esimerkiksi eläimiä, kukkia, marmoria... Leopardinahkamainen suojus on valtava menestys kaikille puhelimille. Ohut ja kevyt, se antaa luonnja ta ja hyvin omaperäisen villin puolen. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä ostat erittäin säänkestävät kannja ja läppäsuojakuorja markkinoiden parhaaseen hintaan. Voit nauttia Vivostasi täysillä ilman huolta sen turvallisuudesta, ja sinun on helpompi myydä se ja eenpäin hyvään hintaan, jos se on täynnä naarmuja ja kolhuja.

Dealy tarkoittaa myös henkilökohtaista suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa meihin yhteyttä tilausten seurantaan puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. In. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.