Vivo X51 5G Suojakuorja


1 Tuote

Tutustu Dealy -mallistomme erittäin kestäviin ja edullisiin suojakuori ihin Vivo X51 5G -puhelimelle.

Dealy on hämmästyttävä valikoima Vivo X51 5G tapauksissa niin vähän kuin £ 4,99. Tarjoamme erittäin vahvoja, ohuita ja erittäin kevyitä suojasuojakuori ita, jotka on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa/silikonireunuksja , karkaistun lasin takaosa/silikonireunuksja jne.). Puhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojamme antavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin. Ne sopivat täydellisesti sen ääriviivoihin. Tarjoamme erilaisia malleja, joten voit valita tarpeisiisi sopivan.

Rungot ovat erittäin kestäviä elementtejä vastaan.

Tutustu kansiimme ja löydät erilaisia tyylejä. Näiden suojien avulla voit suojata puhelimesi ja samalla muokata sitä. Löydät läpinäkyviä suojia, joustavia tai jäykkiä silikonisuojia, joustavia ja harjattuja hiilikuitusuojia sekä muita nahkajäljitelmiä. Löydät Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -malleja, jotka sopivat erinomaisesti nuorille, uskaliaille. Tarjoamme myös kuoria, joissa on korttipidikkeja tai hyödyllinen handsfree-rengas. Löydät myös kuoria, joissa on motiiveja (eläimiä, kukkia, maisemia jne.), joilla voit antaa Vivollesi henkilökohtaisen koskja uksen. Voit myös hyötyä superhinnoistamme ja alennuksista kaikissa malleissamme.

Ota meihin helposti yhteyttä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Tavoitat suojakuori kaspalvelun puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tija ää viimeisimmistä uutisistamme ja kampanjoistamme.