OnePlus 9 Pro näytönsuojat


4 Tuotteet

Suojaa OnePlus 9 Pro -puhelimen näyttö ja valokuvanappikiinnitys edullisesti Dealy n verkkokaupassa.

Suojaa OnePlus 9 Pro -puhelimesi näyttö ja valokuvamoduuli edullisesti Dealy n avulla. Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi on markkinoiden luotja tavin ja edullisin. Valitsemme suojauksja , jotka täyttävät turvallisuusstandardit, joita sinulla on oikeus odottaa. Ne ovat erittäin kestäviä, helposti asennja tavia, erittäin kirkkaita ja HD-luokan. Näytönsuojat optimoivat sen herkkyyden. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista. Säilytät lasisi uudenveroisena pitkään, joten älypuhelimesi on helpompi myydä ja eenpäin moitteja tomalla lasilla. Panssarilasi mme on 9H-kestävää, joten se ei räjähdä äkillisen iskun sattuessa. Puhelimesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kaikki suojauksemme ovat saatavilla parhaaseen hintaan.

Panssarilasi kameramoduulin suojaksi

Löydät karkaistua lasikalvoa, joka on suunniteltu suojaamaan OnePlus 9 Pro -puhelimen takakamerayksikköä. Tämä estää linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa. Valokuvamoduuli on suojattu naarmuilta, jotka voivat heikentää valokuvien laatua. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Suojamme ansiosta voit käyttää älypuhelintasi mukavasti vaarantamatta sen valokuvaustehoa.

Dealy on avoinna joka päivä, ja se on sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on valmiina antamaan tija oa kaikista tuotteistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti) tai lähja tää meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian (kohta "Ota yhteyttä"). Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.