Xiaomi Mi 11 näytönsuojat


3 Tuotteet

Halvat näytönsuojat ja valokuvamoduuli Mi 11:lle

Dealy tarjoaa vakavimman valikoiman edullisia näytönsuojia Xiaomi Mi 11:lle. Myymme kalvoja ja panssarilasi , jotka on helppo asentaa ja jotka eivät jätä jälkiä lasiin, kun poistat ne. Koko näyttö on suojattu iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Panssarilasi on 9H-kestävää, räjähdyssuojattua ja UV-kestävää. Koskja usalue säilyy yhtä herkkänä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ilman, ja tä suojaus haittaa sitä. Lisäksi näyttö pysyy erinomaisessa kunnossa. Naarmut ja jäljja eivät häiritse sinua, sillä ne ovat paitsi epämiellyttäviä myös erittäin vahingollisia. Älypuhelin on helpompi myydä ja eenpäin, jos se on täydellisessä kunnossa.

Myymme parhaan suojan Xiaomin kameramoduulille.

Suosittelemme suojaamaan Mi 11:n kameramoduulin erittäin kestävällä karkaistulla lasisuojallamme. Erittäin helppo asentaa, se suojaa linssejä iskujen sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tämä suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Aivan kuin linssejäsi ei olisi suojattu lainkaan!

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi nopeasti.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilaustasi. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.