Honor 10X Lite -suojakuorja


6 Tuotteet

Honor 10X Lite on täysin turvallinen

Suojaa Honor 10X Lite -puhelimesi Dealy n alennja uilla suojilla. Räätälöi puhelimesi haluamallasi tavalla ja säästä rahaa kaikista suojauksistamme. Tiimimme valitsee suojakuorja , jotka erottuvat ohuudesta ja keveydestä. Ennen kaikkea ne kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Ne myötäilevät älypuhelimen ääriviivoja ja linjoja, jotta niistä tulisi kuin toinen iho. Portit ja toiminnot pysyvät saatavilla tarkkojen leikkausten ansiosta. Puhelimesi säilyttää arvonsa, ja kä ole vaarassa menja tää sitä naarmujen vuoksi. Tarjoamme laajan valikoiman suojia, jotka sopivat jokaisen makuun ja elämäntyyliin.

Honor 10X Lite on aivan kuin sinä

Kuorja ovat läpinäkyvää silikonia, joustavaa tai jäykkää silikonia, hiilikuitua, keinonahkaa, tukirenkaalla varustja tuja ja erittäin kestäviä. Tarjoamme myös panssarilasi olevia suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja suojaavat reunoja silikonin ansiosta. Meillä on myös krokotiilinahkaisia suojuksia useissa eri väreissä. Tutustu suojiin, jotka turvaavat älypuhelimesi juuri niin kuin haluat. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta, ja niiden laatu ja muotoilu yllättävät sinut iloisesti. Nauti vierailustasi huippuluokan suojien toimittajallasi edulliseen hintaan!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Dealy n suojakuori kaspalvelutiimi on käytja tävissäsi joka päivä. Voit ottaa yhteyttä tiimiimme puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada tija ää, mitä uutta on.