Huawei P Smart 2021 näytön suojakalvot


2 Tuotteet

Alennja ut näytönsuojat ja P Smart 2021 -valokuvamoduuli

Löydä parhaat Huawei P Smart 2021 näytönsuojat ja linssit Dealy en discount. Emme tarjoa monia tuotteita, mutta nämä ovat kestävimmät. Näytön kalvot ja karkaistut linssit ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne kiinnittävät koko näytön ja sen herkkyys säilyy ennallaan. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Se on kuin näyttösi olisi suojaamaton. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Kaikki suojaus kattaa koko näytön.

Erittäin vahva HD-objektiivin suojus

Tarjoamme myös karkaistua lasisuojaa P Smart 2021 -puhelimen kameramoduulille. Sekin on ultraohut ja HD. Se suojaa linssejä iskuilta. Asentamalla tämän suojan vältät naarmut, jotka voivat olla vahingollisia, ja pölyn, joka heikentäisi valokuvien laatua. Sen läpinäkyvyys ei vaikuta valokuviin tai videoihin. On kuin valokuvausmoduuli ei olisi peitja ty tällä lasikalvolla. Hyödynnä alennuksja , kampanjat ja superhinnat kaikista tuotteista.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme, joka auttaa sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös suosikki sosiaalisissa verkostoissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme.