Samsung Galaxy A90 näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Parhaat alennja ut näytönsuojat ja valokuvamoduuli Galaxy A90:lle

Dealy tarjoaa parhaan ja halvimman valikoiman näytönsuojia ja linssejä Samsung Galaxy A90 5G:lle. Johtavien valmistajien suunnittelemat kalvot ja karkaistut lasit ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Takalasit ja näyttö ovat täysin turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Pystyt pitämään uutta älypuhelintasi pitkään, ja se on helpompi myydä ja eenpäin hyvään hintaan, kun haluat.

Erittäin ohuja , erittäin kestävät näytön- ja linssisuojat

Valikoimamme ansiosta voit käyttää arvokkaan matkapuhelimesi näyttöä ja ottaa valokuvia täysin rauhassa. Kalvot ovat hyvin ohuita ja peittävät koko näytön. Panssarilasi kestää 9H ja optimoi vuorovaikutteisuuden puhelimen kanssa. Koskja usalue säilyy herkkänä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja lasin räjähtämisen, jos se pudotja aan. Hyödynnä hintojamme säästääksesi rahaa ja käyttääksesi älypuhelintasi täysin vapaasti missä tahansa.

Dealy n suojakuori kaspalvelu käytja tävissäsi joka päivä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa, jotta voimme auttaa sinua ja antaa sinulle tija oja tilauksistasi. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.