Huawei Mate 40 Pro Suojakuorja


10 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Huawei Mate 40 Pro -suojissa ja -suojakuori issa.

Dealy lta voit ostaa Huawei Mate 40 Pro -suojasuojakuorja ja -suojakuorja alennja tuun hintaan. Tiimimme valitsee erittäin kestävät tuotteja , jotka on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimelle. Suojakuorja on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka tarjoaa puhelimelle alustavan suojan. Läppä peittää sen ja suojaa koko älypuhelinta päivittäin. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Voit ladata puhelimen suoraan ilman, ja tä sinun tarvitsee käsitellä tai avata älypuhelinta. Niissä on lukko, joka takaa optimaalisen puhelimen turvallisuuden. Joissakin suojasuojakuori issamme on suojasuojakuori on integroitu magneja tilukko (flip-suojakuorja ). Pokkareissamme on sisällä korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Myymme joitakin irrotja tavalla kantolenkki lla varustja tuja pusseja. Suojiemme ja suojakuori idemme hinnat alkavat 6,99 eMale ta.

Suojaa kaikille

Valitsitpa minkä suojan tahansa, se tarjoaa erittäin kestävän suojan elementtejä vastaan. Löydät ohuita, kevyitä yksivärisiä suojuksia, jotka on valmistja tu keinonahasta tai nahasta ja joita on saatavana useissa eri väreissä. Tyylin valinta on sinun: lyhtynahka, nappanahka, vintage-nahka, halkaistu nahka tai vintage-nahka... Tarjoamme pussukoita, joissa on klassisja tai hienostuneemmat sulkimja (magneja ti-, nappi-, vintage-, niitti-, niitti-...). Ne taittuvat helposti erittäin hyödyllisiksi handsfree-pidikkeiksi maisematilassa. Meillä on hauskoja ja kovaa kulutusta kestäviä hienoja suojuksia. Niissä on eläimiä, kukkia ja Eiffel-torni kaikissa muodoissaan. Löydät myös kuuluisan leopardityylisen kannen, joka on edelleen voimissaan. Loistava valinta niille, jotka haluavat hieman omaperäistä suojaa matkapuhelimensa personoimiseksi. Löydät myös useita business-tyylisiä suojakuoria, joissa on runsaasti korttipaikkoja ja jotka sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön.

Meihin voi ottaa yhteyttä joka päivä, ja olemme mukana suosikki sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Jos haluat kuulla ensimmäisenä erikoistarjouksistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidä itsesi myös ajan tasalla kaikista uusimmista uutisistamme. Lisäksi päivitämme blogiamme säännöllisesti käytännönläheisillä artikkeleilla kaikentyyppisestä suojelusta.