Huawei P Smart S näytönsuojat


1 Tuote

Kaikki näytön suojakalvot Huawei P Smart S ovat alennuksessa

Dealy tarjoaa upeita kalvoja ja panssarilasi Huawei P Smart S -puhelimen näyttöön. Ne ovat saatavilla alkaen 3,99 €, ja ne on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten. Suojat ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Aivan kuin näyttöäsi ei olisi suojattu lainkaan. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-säteilyä estäviä.

Erittäin suojaavat HD-linssisuojat

Myymme karkaistua lasisuojaa Huawei P Smart S -puhelimesi valokuvamoduulille. Erittäin ohut ja HD, se suojaa linssejä iskujen sattuessa. Linssit eivät naarmuunnu ja vältät pölyn kertymisen, joka voi vaikuttaa valokuvien laatuun. Sen läpinäkyvyys tarkoittaa, ja tä se ei vaikuta valokuviin tai videoihin. Aivan kuin linssejä ei olisi suojattu. Tämän suojan ansiosta voit taatusti myydä Huawein helpommin ja eenpäin, kun sen aika koittaa.

Dealy vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua mielellämme tutkimuksissasi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa.