Xiaomi Mi 10T näytönsuojat


4 Tuotteet

Ohuimmat ja vahvimmat Mi 10T Pro -näytönsuojat ovat erikoistarjouksessa

Varmista Xiaomi Mi 10T Pro 5G:n näyttö edullisesti Dealy n alennushinnoin. Tiimimme valitsee erittäin ohuja karkaistut kalvot ja lasit, jotka kestävät hyvin elementtejä. Lasi kestää iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tarjoamme vain parhaita ja suorituskykyisimpiä tuotteita. Ne ovat helposti asennja tavia, erittäin kirkkaita ja HD-luokan. Lasi pysyy uuden näköisenä pitkään, ja vältät sisäisja rikkoutumisja ja naarmut, jotka devalvoisivat matkapuhelimen arvoa. Panssarilasi on 9H-kestävää, jotta se ei räjähdä iskun sattuessa. Koskja usalue pysyy herkkänä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ajattelematta, ja tä näyttö on suojattu.

Ensiluokkainen suoja Mi 10T Pron kameramoduulille

Tarjoamme erittäin ohutta panssarilasi , joka estää linssejä rikkoutumasta iskun sattuessa. Linssit suojataan naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyltä, joka voi tunkeutua aukkoihin. Suojaus on HD-tasoa, jotta se ei haittaa valokuvan laatua. Aivan kuin valokuvausmoduulia ei olisi suojattu kalvolla. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Olemme avoinna ja tavoitja tavissa joka päivä ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi antaa tija oja kaikista tuotteistamme ja seurata tilauksiasi puhelimitse (09 75 18 78 18), tekstiviestillä (06 44 64 68 65. ) ja sähköpostitse. Voit myös seurata meitä Facebook' Instagramissa ja Tik Tokissa.