Xiaomi Mi 10T Lite näytönsuojat


4 Tuotteet

Xiaomi Mi 10T Lite -näytönsuojat myynnissä Dealy ssa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytönsuojia Xiaomi Mi 10T Litelle. Kalvot ja karkaistut lasit on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä lasiin, kun poistat ne. Koko näyttö on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Kun ne on asennja tu, ja tunne niitä lasissa. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin, joten voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi näyttö pysyy erinomaisessa kunnossa, eivätkä naarmut häiritse sinua. Sinun on helpompi myydä matkapuhelin uudelleen.

Tarjoamme parhaan suojan Mi 10T Liten kameramoduulille.

Suosittelemme, ja tä suojaat valokuvamoduulin erittäin kestävällä karkaistulla lasisuojallamme. Se on helppo asentaa ja suojaa linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tämä suojaus ei vaikuta valokuvien laatuun, joka on täydellinen.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi joka päivä

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, jotta saat tija ää kampanjoistamme. Olemme myös Instagramissa ja Tik Tokissa.