iPad Air 10,9" suojakuorja (2020)


85 Tuotteet

Säästä iPad Air 10.9'' (2020) kannja , suojakuorja ja älysuojakuorja -palvelut

Dealy tarjoaa suuren valikoiman edullisia suojakuori ita, suojuksia, suojakuori ita ja älysuojakuori ita iPad Air 4:lle. Tutustu tuotteisiimme, jotka tarjoavat yksilöllistä suojaa arvokkaalle tablja illesi. Suojakuori mme on suunniteltu sopimaan täydellisesti tablja tisi ääriviivoihin ja suojaamaan takapuolta ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojat ja suojakuorja pitävät iPadisi täysin turvassa. Ne ympäröivät silikonikuoren, joka pitää tablja in paikallaan ja tarjoaa samalla alustavan suojan. Näissä läppäsuojakuori issa on magneja tilukko, joka avautuu ja sulkeutuu nopeasti, tai ne voidaan integroida kanteen. Kansissa on sisäisja korttipidikkeja ja taskut, jotka ovat erittäin hyödyllisiä salkkuina tai ylimääräisinä kantolaukkuina. Kannja taittuvat helposti pois, jotta niitä voi käyttää ilman käsiä, ja useimmissa niistä on erilaisia kulmia, jotta niitä voi käyttää vaakatasossa. Meillä on myös älykkäitä suojakuori ita, jotka on suunniteltu kolmella käytännöllisellä läpällä tablja in avaamista ja sulkemista varten ja hands-free käyttöä varten. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joten voit käyttää sitä säästötilassa. Suosittelemme kaikkia iPad Air 4 -käyttäjiä suojaamaan näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla. Vaikka tablja ti olisi suojattu, se ei ole turvassa pudotukselta tai kolhuilta, kun läppä on auki.

Voit personoida 4. sukupolven iPad Airin

Dealy lta löydät valikoiman edullisia, erittäin suojaavia suojakuori ita ja suojuksia. Meillä on erittäin tyylikkäitä keinonahkaisia, jotka sopivat täydellisesti työhön ja ammatilliseen toimintaan. Meillä on myös joitakin, joissa on hienoja malleja. Tutustu suojakuori ihimme, joissa on eläimiä, kukkia, paljja teja, maisemia ja paljon yllätyksiä. Rohkeille ja lapsille tarjoamme erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on olkakantolenkki ja handsfree-tuki. Ne pitävät tablja tisi poikkeuksellisen turvassa. Olemme valinneja markkinoiden parhaat älysuojakuorja ja tarjoamme niitä uskomattoman edulliseen hintaan. Klassisia tai hienoja, ne ovat erittäin suojaavia ja käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissäsi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Tavoitat meidät helposti numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Autamme sinua mielellämme tilausten kanssa ja pidämme sinut ajan tasalla. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja tuotteistamme. Tutustu blogiimme, josta löydät paljon merkityksellistä ja hauskaa tija oa puhelinsuojauksen maailmasta.