iPhone 12 Mini -suojakuorja


59 Tuotteet

Dealy : edullisten iPhone 12 Mini -suojien ja -suojakuori iden toimittaja.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista kaikissa iPhone 12 Mini -suojissa ja -suojakuori issa. Hinnat alkaen 6,99 €, ja löydä halvempaa ja laadukkaampaa mistään muualta. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat ultraohuja ja kevyja suojakuorja . Ne sopivat vain matkapuhelimen linjoihin ja ääriviivoihin, ja ne valmistja aan mittatilaustyönä. Ne on suunniteltu erittäin vahvan silikonikuoren ympärille, joka pitää matkapuhelimen paikallaan. Niitä peittää huopa, joka suojaa koko kannja tavaa tija okonja ta. Suojat on suunniteltu varmistamaan optimaalinen turvallisuus iskujen sattuessa ja suojaamaan naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Suojuksistamme, jotka on suunniteltu lompakoksi ja joiden sisällä on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten, tulee tärkein lisävarusteesi. Etuläpän ja uosassa on ja uleikkaus, joten voit soittaa puheluita pitäen sen suljja tuna. Pääsja silti helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin, ja kansi toimii handsfree-pidikkeenä. Tarjoamme useita hyvin erilaisia malleja, jotta voit löytää tarpeisiisi ja odotuksiisi parhaiten sopivan suojan. Nauti vierailustasi eksklusiivisen Dealy -suojan maailmaan!

Voit muokata iPhone 12 Minin haluamallasi tavalla.

Suojuksemme ja suojakuori mme ovat niin edullisia, ja tä voit hemmotella itseäsi ja valita useampia ilman huolta budjja istasi. Laajennamme suojakuori mallistoamme keinonahasta ja aidosta nahasta: Nappanahka, lychee, halkaistu nahka, lasitja tu nahkatehoste, business-nahkatyyli. Meillä on suojakuori ita, joihin mahtuu 6 tai 9 luottokorttia ja joissa on ylimääräinen tasku, joka sopii täydellisesti vaihtorahoille tai kuulokkeille. Meillä on useita yksivärisiä taskuja, jotka sopivat kaikille. Meillä on klassinen leopardityylinen taskumme, joka on edelleen voimissaan. Löydät paljon hienoja suojakuori ita, joissa on eläimiä (kissoja, koiria, susia, pandoja, perhosia, kirahveja, leijonia, tiikerinpoiksuojakuori , norsuja jne.), kasveja (kukkia, puita, kaktuksia jne.), Touch my phone -mallisto ja paljon uusia yllätyksiä. Hyödynnä edullisja hintamme, äläkä pelkää hemmotella itseäsi, sillä kaikki tuotteemme täyttävät turvallisuusvaatimuksja .

Dealy : suojakuori kaspalvelusi puhelimitse ja kaikissa sosiaalisissa verkostoissa.

Dealy on myös suojakuori kaspalvelusi kaikissa iPhone 12 Mini -ostoksissasi. Tavoitat meidät sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65.) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.