Huawei Y5p tapauksja


5 Tuotteet

Dealy tarjoaa kaikki Huawei Y5p -suojakuori nsa alennuksella.

Hyödynnä Dealy n loistavat tarjouksja Huawei Y5p -suojakuori ista ja säästä rahaa. Kaikki suojamme on suunniteltu yksinomaan puhelimelle. Ne ovat ohuita ja kevyitä, joten ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessa. Ne on yleensä valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä, ja niissä on muovinen takaosa ja silikonireunuksja (puskurityyppinen suoja). Voit valita jäykät tai joustavat suojuksja . Porttien ja painikkeiden leikkauksja ovat erittäin tarkat, joten niihin pääsee helposti käsiksi. Jotkin suojuksistamme suojaavat myös painikkeita pinnoitteella. Niiden herkkyys säilyy ennallaan. Matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pidät kännykkäsi uudenveroisena pitkään, ja se on helpompi myydä ja eenpäin.

Voit muokata Huaweiasi ultrakestävällä suojakuori lla.

Turvallisuuden ei tarvitse tarkoittaa tylsyyttä. Me Dealy ssa ja simme malleja, jotka vja oavat kaikkiin. Tarjolla on erilaisia malleja, jotka sopivat kaikille, niin aikuisille, lapsille kuin teini-ikäisillekin. Tutustu klassisiin kuoriin: läpinäkyviin, joissa on tai ei ole vahvistja tuja kulmia, yksivärisiin silikoneihin monissa eri väreissä, yksinkertaisiin nahka- tai litsi-tyylisiin, Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuoriin, jotka on suunniteltu uhkarohkeille, erittäin tyylikkäisiin hiilikuituisiin, harjattuihin kuoriin ja kuoriin, joissa on rengas hands-free tukemiseen. Tarjoamme kuoria, joissa on värillinen karkaistun lasin tausta ja silikonireunuksja . 9H-kestävyyden ansiosta ne kestävät hyvin iskuja ja iskuja. Meillä on myös upouusia hienoja läpinäkyviä kuoria, joissa on eläimiä (kissoja, koiria, tiikereitä, susia, perhosia jne.) ja kasveja (kukkia ja mandaloita), joiden motiivit ovat ainoat puhelimessa näkyvät. Säilytät alkuperäisen muotoilun ja lisäät samalla oman persoonallisen koskja uksesi. Lisäksi hyödyt superhinnoistamme ja säännöllisistä alennuksistamme. Tervja uloa erittäin kestävien ja persoonallisten Huawei Y5p -suojakuori iden maailmaan!

Ota meihin yhteyttä joka päivä saadaksesi tija oa tuotteistamme

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin.