Suojakalvot iPhone SE 2


4 Tuotteet

Erittäin turvallisja iPhone SE 2 -näytönsuojat alennuksella

Dealy s tarjoaa erittäin turvallisja ja edullisja näytönsuojat iPhone SE 2:lle (2020). Hyödynnä tarjouksemme ja alennuksemme ja suojaa älypuhelimesi näyttö kalvolla tai ensiluokkaisella karkaistulla lasilla. Valitsemme erittäin ohuja suojat, jotka on erittäin helppo asentaa. Et tule koskaan ajattelemaan, ja tä puhelimesi on turvassa. Kalvomme suojaavat koko näytön kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne eivät häiritse interaktiivisuutta tai herkkyyttä. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Pystyt pitämään lasisi koskemattoman näköisenä. Lasin vaihtaminen voi olla hyvin kallista, eikä lsuojakuori välttämättä asennja a kunnolla takaisin. Vaarana on sisäisja toimintahäiriöt, ja sovellusten herkkyys voi mennä pilalle. Suojaamalla näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla voit myös välttää sormenjäljja , jotka vaikuttavat luja tavuuteen ja tekevät kannja tavasta tija okoneesta liukkaamman. Mitä tulee pölyyn, sitä ei ole vaaraa päästä sisään reunoilta.

Dealy tarjoaa myös suojaa iPhone SE:n linssille ja kalvoja suojakuori on.

Tarjoamme karkaistua lasisuojaa matkapuhelimen linssille. Ne on helppo asentaa, ja ne estävät naarmut, jäljja ja pölyn kerääntymisen reunoille. Voit ottaa kaikki valokuvat, selfija ja videot ilman huolta iskuista ja kosteudesta. Meillä on myös erittäin suojaavia kalvoja, jotka sopivat puhelimen takaosan päälle. Ne takaavat optimaalisen turvallisuuden säilyttäen samalla älypuhelimen muotoilun. Dealy n avulla voit varustaa matkapuhelimesi juuri haluamallasi tavalla, tottumuksiisi ja elämäntyyliisi sopivaksi.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelua sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Neuvomme sinua mielellämme kaikista näytönsuojistamme. Neuvojamme pitävät sinut myös ajan tasalla tilauksesi edistymisestä. Meidät tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestillä.