Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kestävä lasten suojakuori

24,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kestävä lasten suojakuori
1/7

Kevyt, pehmeän tuntuinen suojakuori tabletillesi, joka on valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta. Se tarjoaa loistavan suojan ja tekee tabletistasi samalla vakaamman. Kotelon avulla pääset täysin käsiksi kaikkiin toimintoihin ja hallintalaitteisiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että koteloa tarvitsee irrottaa. Täydellisesti sovitettu, tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

  • Kevyt, pehmeän tuntuinen kuori on valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta. Se suojaa erinomaisesti naarmuilta ja tekee tabletista vakaamman.
  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että sitä tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Korkealaatuinen materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä erittäin tyylikkään lisävarusteen. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Jalusta tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, nettisurffailusta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädet pysyvät vapaina ja nivelkipuilta vältytään. Siinä on myös kahva, joten sitä on helppo kuljettaa.
  • Yhteensopiva: Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 tuumaa / Tab A 8.0 (2019) SM-T290 (Wi-Fi) / SM-T295 (LTE)

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille