Honor 70 näytön suojat


4 Tuotteet

Dealy : näytön ja kameran suojat Honor 70:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Honor 70:n näytön- ja kamerasuojia edulliseen hintaan. Löydät markkinoiden tehokkaimmat ja edullisimmat kalvot ja karkaistut lasit. Näiden elementtien suojaaminen on tärkeää, jos haluat niiden olevan turvassa.

Valitsimme erittäin kestävät, ohuja ja erittäin kevyja suojat Honor 70 -näytölle. Voit ostaa erittäin kirkkaan HD-muovikalvon. Se pitää lasin moitteja tomana ja estää rikkoutumisen ja naarmut. Tämä kalvo optimoi näytön herkkyyden. Panssarilasi mme on 9H-kestävä, jotta näyttö ei räjähdä. Kaikki suojauksemme ovat saatavilla markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Myymme myös erittäin ohutta karkaistua lasilinssiä Honor 70:n takakameran suojaksi, joka estää lsuojakuori ja linssejä pirstoutumasta törmäyksessä. Linssit suojataan naarmuilta, jotka voivat olla vahingollisia, ja pölyltä, joka saattaa hiipiä sisään.

Hyödy 24/7 suojakuori kaspalvelustamme

Dealy on helppokäyttöinen verkkosivusto. Tuotja iedotteja ovat hyvin selittäviä. Voit valita suojaimja ja lisävarusteja helposti. Hyväksymme kaikki maksutavat, ja maksutapahtumasi ovat täysin turvallisia.

Suojakuori kaspalvelutiimimme tiedottaa sinulle tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi. Voit soittaa meille puhelimitse tai lähja tää tekstiviestin. Sähköpostiosoitteemme on tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Älä epäröi lukea blogiartikkeleitamme. Nauti vierailustasi.